A Svájcban, Zürichben megrendezett Gyermek és Ifjúsági Európa Bajnokságon remek eredmény született. A várakozásnak megfelelően Huan Su Jánosi Sándor tanítványa, a 8 éves Diaz Zrubecz Adriano remek formában szerepelt, megnyerve ezzel az Magyar Qwan Ki Do első hivatalos Európa Bajnoki Címét!

 

A versenyen 17 nemzet 600 sportolója vett részt, és mindannyian kiváló felkészítésben részesültek. Mindegyik korosztályban erős volt a mezőny, rendkívül látványos Thao Quyeneket mutattak be. Adriano a hosszú és kemény edzések után biztosan hajtotta végre gyakorlatát, az ütések, rúgások és védések pontosak, erősek, ugyanakkor dinamikusak voltak, megfelelő időzítéssel. Megérdemelten és büszkén állt fel a dobogó legfelső fokára!

Sajnos a küzdelmekben nem vehettünk részt, mert a Qwan Ki Do szabályai szerint ez még nem lehetséges ebben a korcsoportban. De a következő, két év múlva megrendezésre kerülő Európa Bajnokságon remélhetőleg népesebb csapattal készülünk, amelybe szeretettel várjuk sportágunk, a vetnámi-kínai harcművészet iránt érdeklődő fiatalok jelentkezését.

Természetesen az edzéseink minden korosztály számára nyitottak, mindenki megtalálja a neki megfelelő mozgásformát a Qwan Ki Do és a Co Vo Dao  valamint a Tam The gyakorlatai segítségével.

Megnyertük!                                                          

 

Fent a csúcson!