A magyarországi QWAN KI DO képviselőjeként ismét Brassóban jártam. A nemzetközi tábor programja CO VO DAO (fegyveres harc) valamint a TAM THE (Vietnami gimnasztika) közös gyakorlása, tanulása volt. Maitre Pham Xuan Tong személyes tanítása ismét megerősítette bennem az iránta érzett csodálatot és tiszteletet.

Technikai repertoárja lenyűgözően sokszínű volt. Ezúton szeretném ismét felhívni a figyelmet ezzel a fotóalbummal az Egyes Iskolában folyó tanfolyamunkra, amelyre szívesen várjuk az érdeklődők jelentkezését. Következő programunk a Gyermek és Ifjúsági EB tavasszal, amely Veronában lesz megrendezve, és amelyhez szponzorok jelentkezését is várjuk, hogy minél többen tudjuk képviselni Magyarországot és egyben Százhalombattát. (A képen: Az Alapító Mester és Családja, valamint a jelenlévő technikai igazgatók: Románia, Anglia, Moldova, Ausztria, és Magyarország vezető mesterei.)

Maitre Pham Xuan Tong – alapító Nagymester, Minh Su Ovidiu Covaci Technikai Igazgató Románia, Huan Su Jánosi Sándor Technikai Igazgató Magyarország